Csacsis állószekrény középső elem Juhar

A Csacsis szekrénysor középső eleme, melyet a benne található mart Csacsis minta tesz igazán egyedivé és különlegessé. A termék nyitott polcos és zárt részeket egyaránt tartalmaz mely egyszerre kiváló kiegészítője a bal és jobb oldali ajtós elemnek, és megállja a helyét mint egy egyedülálló szekrény is. Az ajtón található Íves felső résznek és az ajtón elhelyezett mart figurának köszönhetően egy igazán kellemes, gyermeki hangulatot kölcsönöz a szobának.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

Méretek

  • A szekrény külső mérete (magasság, szélesség, mélység): 189 x 60 x 42 cm

Súly

  • A termék összsúlya: 40 kg

A bútoroknál egyedi szállítási költség kerül felszámításra. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, e-mail-ben vagy az oldalon található Messengeren keresztül.

Sérült csomag esetén minden esetben ragaszkodjon JEGYZŐKÖNYV felvételéhez a futárnál. Jegyzőkönyv hiányában reklamációt nem tudunk elfogadni.

A termék ellenértékét minden esetben BANKI ELŐRE UTALÁS útján lehet rendezni. (bútor teljes ára és szállítási költség összege) Kérjük várja meg kollégánk jelentkezését! Az utaláshoz minden esetben bekérő e-mailt küldünk.

Nincs vélemény a termékről.
Írja meg a véleményét!
RosszKiváló
Ellenőrző kód *

8500 Pápa Korvin u. 15.
Telefonszám: +36 30-396-24-27

© 2016 www.korvinbabacentrum.hu
Minden jog fenntartva!

 QR kódunk

JWEBSTÚDIÓ