Liliputi® Rugalmas Hordozókendő Classic line - Beige Sand

Márka: Liliputi®
Cikkszám: liliputi_hordkendo_Beige Sand

Ár: 10990 Ft

  • Ideális babahordozó eszköz újszülött kisbabák hordozásához
  • Akár 9 kg-ig használható
  • Könnyebb megkötni, mint a szövött kendőt
  • Rugalmassága révén kényelmes mind a babának, mind a mamának
  • Lecsapott kendő végek, hogy könnyebb legyen csomót kötni
  • Baby Carrier Industry Alliance (BCIA) tagja
  • EN 13209-2:2006 Európai Biztonsági Szabvány szerint
  • Mosógépben mosható
  • Részletes megkötési útmutató

A Liliputi rugalmas hordozókendők gyengéden, ugyanakkor biztonságosan ölelik körbe a kisbabát, kezdőknek is nagyon egyszerű a használata. Hordozás közben nem vág be sehol sem, hosszan, kényelmesen hordozhatod gyermekedet akár városban, akár kirándulás közben.

Egy méret mindenkinek. A kendők 5 méter hosszúak, amellyel bárki tökéletes csomót köthet akár elöl, akár hátul, akár csípőn hordozáshoz. A kendő tartozéka egy részletes megkötési útmutató, amely segítségével a kezdők is hamar biztonságot adó gyakorlatra tehetnek szert.

A Liliputi hordozókendő segítségével optimálisan osztható el a hordozott súly, mert egyidejűleg terheli a hátat, a vállakat és a csípőt is. Rendkívül kényelmes babának és mamának egyaránt.  Megkötős tulajdonságának köszönhetően ősi, tradicionális érzést kölcsönöz viselőjének, miközben teljes biztonságot ad a hordozott kisbabának.

Nagyon könnyű méretre állítani, mindenki a saját igényére hangolhatja.
A kendő tartozéka egy részletes megkötési útmutató, amely segítségével bárki könnyen megtanulhatja a rugalmas hordozókendő kötés módozatait, s többfajta viselési mód (elöl hordozás, csípőn hordozás, háton hordozás) elsajátítására tehet szert.

A Liliputi Rugalmas hordozókendő rendkívül sokoldalú és bármely testalkatra tökéletesen illeszkedik. Alacsony és magas, széles vállú és keskeny vállú egyformán kényelmes kötést tud alkalmazni magára.  Egy családon belül egyszerre hordhatja anyuka és apuka, mindenki megtalálja benne a tökéletes hordozóeszközt.

Termék jellemzők:

Anyagösszetétel:

95 % pamut
5% elasztán

Méretei:
hossza – 5 méter
szélessége – 60 cm

Mosási útmutató:
Mosógépben 30 fokon mosható. Alacsony fordulatszámon centrifugázható.
A rugalmas hordozókendő hosszú élettartamának megőrzése érdekében lehetőség szerint inkább helyi tisztítást javaslunk. Ha a babahordozó teljes tisztítása indokolt, mosógépben alacsony hőfokon mosható, kiterített szárítást javaslunk a rugalmasság maximális fennmaradása érdekében.

A színek hangulata

Rendkívül színes világban élünk. Környezetünk telis teli van természetes és mesterséges színekkel. Hatásuk sokkal erősebb, mint gondolnánk, könnyen befolyásolják kedélyállapotunkat, érzelmeinket, de tudatos használatukkal sikerrel alkalmazhatóak gyógyításra is. Számos ősi kultúra használta a színeket egészségmegőrző céllal.

A színek lélektani szempontjai mellett a hozzájuk kötődő hagyományok által keltett asszociációk jelentősége sem elhanyagolható. Bár egy-egy szín jelentése kultúrákként eltérő lehet, jó néhány jellemzőjük univerzális.

Sárga: A sárga a napsütés színe. Örömmel, boldogsággal kötik össze. A sárga szín meleg hatást kölcsönöz, és erőt ad. Használják a gyermekeknek szánt pihenőeszközöknél, és a fontos dolgok kiemelésére. 

Zöld: A remény, a nyugalom és az egyensúly színe. A zöld árnyalat a természetre emlékeztet, ezáltal nyugtat, lecsendesíti az elmét, ugyanakkor energiát és érőt áraszt. Barátságos és fiatalos.

Kék: Békességre, rendre ösztönöz. Érzékenységet és finomságot fejez ki. A céltudatosság színe. A kék szín nyugtat és csökkenti a stresszt, ugyanakkor üdíti viselőjét.

Lila: A spirituális dolgok jelképezője, egyensúlyt teremt, bölcsebbé tesz, előkelőséget sugall. Szellemi, királyi, misztikus tulajdonságokkal támogatja viselőjét.

Rózsaszín: A vitalitás, az önbizalom színe, élettani hatása függ a tónusától. A világos rózsaszín árnyalat biztonságot és harmóniát sugall. A babák környezetében előnyös, mert színhatásával körülölel, védelmez, és erőt ad, ebben a színű kendőben úgy érezhetik magukat, mintha még a pocakban lennének, ahogyan átsüt rajta a napfény, a bőr színéhez hasonlít.

Drapp: Tört szín, átmenet a fehér és a barna között. A homok, a kagylók, a kövek színe. A szabadság, tolerancia, természetesség érzetét kelti. Meleg, lágy, szelíd, melankolikus tulajdonságokkal ruházza fel viselőjét.

Barna: A föld színe, megbízhatóságot, biztonságot és állandóságot sugall, kifejezetten melegségre vágyók számára ajánlott. A barna árnyalat egyben a barátság szimbóluma, mélyíti az emberi kapcsolatokat.

Piros: A vér, a tűz és az élet szimbóluma. Megerősíti az életkedvet, feltölt energiával, szellemi erőt ad, és véd. A piros árnyalat kitartást, életerőt biztosít, és fokozza a vérkeringést.

Fekete: A teljes belső béke színe. Ha jól használja az ember, kreatív energiáit fokozhatja ezzel a színnel.

Türkiz: Izgalmas, ugyanakkor nyugalmat sugárzó szín. Fontos gyógyító szín. Több civilizáció és nép (atlantiak, egyiptomiak és amerikai őslakosok) számára mind a szín, mind pedig a kő szent volt, és oltalmazó hatása miatt viselték. A türkiz a tenger színeiből, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait - a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját - magában foglalja.

Nincs vélemény a termékről.
Írja meg a véleményét!
RosszKiváló
Ellenőrző kód *

8500 Pápa Korvin u. 15.
Telefonszám: +36 30-396-24-27

© 2016 www.korvinbabacentrum.hu
Minden jog fenntartva!

 QR kódunk

JWEBSTÚDIÓ