Nyitott kombinált gyermekágy Juhar

A méretének, praktikusságának és alacsony árának köszönhetően termékpalettánk egyik legkedveltebb terméke. A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A gyerekágy az oldalrácsok és a pelenkázó komód rész eltávolítása után ifjúsági heverővé és egy éjjeli szekrénnyé alakul át. A gyerekágy átalakításához nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak. A kiságy megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

MÉRTEK:
A kiságy külső mérete (magasság, szélesség, mélység): 101 x 175.5 x 66 cm
A kiságy matrac mérete: 60 x 120 cm

A heverő matrac mérete: 60 x 172 cm

A pelenkázólap maximális mérete: 61 x 50 cm

 

SÚLY:
A termék összsúlya: 54 kg

A bútoroknál egyedi szállítási költség kerül felszámításra. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, e-mail-ben vagy az oldalon található Messengeren keresztül.

Sérült csomag esetén minden esetben ragaszkodjon JEGYZŐKÖNYV felvételéhez a futárnál. Jegyzőkönyv hiányában reklamációt nem tudunk elfogadni.

A termék ellenértékét minden esetben BANKI ELŐRE UTALÁS útján lehet rendezni. (bútor teljes ára és szállítási költség összege) Kérjük várja meg kollégánk jelentkezését! Az utaláshoz minden esetben bekérő e-mailt küldünk.

Nincs vélemény a termékről.
Írja meg a véleményét!
RosszKiváló
Ellenőrző kód *

8500 Pápa Korvin u. 15.
Telefonszám: +36 30-396-24-27

© 2016 www.korvinbabacentrum.hu
Minden jog fenntartva!

 QR kódunk

JWEBSTÚDIÓ